Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

RSCG

13. 08. 2024. 10:16 >> 10:16
Čitaj mi:

rukometašice do 18 godina

Kadetkinje od sjutra na SP u Kini

Ženska kadetska reprezentacija počinje nastup na Svjetskom prvenstvu za igračice do 18 godina u Kini.

Selekcija koju predvodi Tatjana Jeraminok imala je nekoliko dana da se adaptira na promjenu vremenske razlike i uslove u Kini, pa spremno dočekuje nastup na smotri 32 najbolje selekcije na planeti. Crna Gora će na šampionatu u Kini igrati u grupi B protiv Hrvatske, Nigerije i Angole. Plasman u glavnu rundu izboriće dvije prvoplasirane selekcije iz grupe.

Na spisku trenera Jeraminok je 17 igračica, to su: golmanke: Teodora Rončević, Lucija Jovanović, Mia Vuksanović; krila: Sanja Andrijašević, Bojana Peličić, Ana Banović; pivoti: Anđela Guberinić, Ksenija Gašević; bekovi: Nina Ramusović, Elena Mitrović, Maja Ceklić, Mina Petrović, Natalija Lekić, Milka Pavlović, Dunja Jolić, Sara Folić, Ksenija Kuzman. U stručnom štabu su još pomoćni treneri Milija Kastratović i Enisa Đoković, fizioterapeut je Maja Baltić, dok je vođa delegacije Arijan Efović.

Prvi meč na šampionatu, „crvene“ igraju sjutra ujutro od 8:00 sati protiv selekcije Angole.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније