Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

25. 05. 2024. 21:55 >> 21:55
Čitaj mi:

EHF EVROPSKA LIGA

Flenzburg i Fuhse za pehar

U finalu EHF Evropske lige igraće dva njemačka tima - Flenzburg i Fuhse.

Tim sa granice sa Danskom je u prvom polufinalu u "Barklis areni" u Hamburgu savladao Dinamo iz Bukurešta 38:32 (18:11).

U redovima Flenzburga, koji je igrao sa Lovćenom u grupnoj fazi, blistali su Danci - Emil Jakobsen sa 11 golova iz isto toliko šuteva, Johan Hansen je šutirao 9-9, Simon Pitlik 9-6, dok je Kevin Meler odbranio 11 šuteva.

Rumunski sastav, za koji će od naredne sezone igrati Branko Vujović, predvodio je Ukrajinac Andrij Akimenko sa sedam pogodaka, a Hrvat sa rumunskim pasošem Ante Kuduz i Čeh Stanislav Kašparek su dali po pet.

Dilema nije bilo ni u drugom duelu, jer je tim iz Berlina bio ubjedljiv protiv Rajn-Nekar Levena (33:24).

I Fuhse su predvodili Njemci - Matijas Gidsel i Lase Anderson su dali po sedam, a veteran Hans Lindberg šest golova. Odličan je bio i sprski golman Dejan Milosavljev sa 13 odbrana.

U poraženom timu najbolji je bio Juri Knor, koji je sedam puta zatresao mrežu.

Finale se igra sjutra u 18 časova, meč za 3. mjesto počinje tri sata ranije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније