Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Н.Р.

10. 12. 2023. 14:48 >> 14:55

SP ZA RUKOMETAŠICE

Popović: Bez kalkulacija ulazimo u meč sa Švedskom

Crnogorske rukometašice pripremaju se za sjutrašnji meč protiv Švedske, posljednji u drugoj fazi Svjetskog prvenstva. Lavice su juče bile bolje od Senegala, a na ruku im je išla i pobjeda Švedske protiv Mađarske.

Selektorka Bojana Popović, jasna je da je najvažnije pripremiti se za Švedsku kao za sve ostale utakmice.

“Uvijek kada smo se okretali kalkulacijama nije se dobro završilo po nas. Spremamo se za Švedsku kao što smo se spremali za svaku utakmicu do sada. Prije tog meča znaćemo na čemu smo, ali ako budemo pratili dešavanja prije našeg duela potrošićemo mnogo energije. Treba da se bavimo samo sobom i Švedskom“.

Meč sa Švedskom biće rezultatski nebitan ukoliko Mađarska savlada Hrvatsku. U suprotnom našoj reprezetaciji biće neophodna pobjeda za plasman među osam najboljih svjetskih reprezentacija.

“Šveđanke su pojedine utakmice igrale opušteno, kao na primjer protiv Senegala, dok su posebno u drugom poluvremenu duela sa Mađarskom prikazale vrhunsku partiju i visok nivo igre u odbrani, sa odličnim golmanima. Sigurno nas očekuje fizički teška utakmica, igraju odbranu u zoni 6-0, sa dubokim izlascima i sa dosta prekida, ali i griješe, što ćemo probati da iskoristimo“ kazala je Popović.

Crvene u Geteborgu čeka puna dvorana i 12.000 navijača domaće reprezentacije.

“Zbog toga se bavimo sportom. Uvijek je lijepo kada igrate pred punom dvoranom. Skandinavska publika je prva rukometna publika, nije kao naša u “Morači”. Jednostavno, možete da zamislite da navijaju za vas i da uživate“, zaključila je Bojana Popović.

Švedska kao i sve reprezentacije ima slabih tačaka.

“Naš fokus je na Švedsku, to je jedna odlična i zahtjevna reprezentacija, izanalizirali smo ih i pripremamo se za njih. Imaju slabih tačaka, vjerujem da ćemo svi zajedno i igračice i stručni štab odraditi dobar posao i pripremiti se što bolje, biće velika borba“, rekla je Ivona Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније