Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

05. 12. 2023. 18:25 >> 18:27

NAŠA PIVOTKINjA

Brnović: Pokazale smo da ko god je tu da će dati sve od sebe

Jedna od najboljih u pobjedi crnogorskih rukometašica nad Mađarskom, Tatjana Brnović kazala je danas da su "lavice dobro spavale nakon pobjede".

"Pa nismo odmah zaspale, ali svakako da smo kada smo zaspale dobro spavale, poslije pobjede", kazala je naša sjajna pivotkinja.

Crna Gora je savladala Mađarsku sa 24:18 i kao prva iz grupe ide dalje sa maksimalnih četiri boda koja prenosimo dalje. 

Tatjana, koja je postigla sedam golova sinoć,  je kazala da ona i njege saigračice nisu gubile vjeru na poluvremenu, da je bilo dobrih segmenata i u prvom poluvremenu, prije svega dobra odbrana.

"Ništa se specijalno nije desilo, zadržali smo našu vjeru i nastavili kako smo krenule. Imali smo jaku i čvrstu odbranu samo smo neke situacije lošije realizovali u prvom poluvremenu. U drugo poluvrijeme smo ušle dodatno motivisane i koncentrisane, tako da smo i taj posljednji stepenik, to jest davanje samog gola, u toj samoj realizaciji smo bili bolji", kazala je ona.

Brnović je dodala i da su naše rukometašice pokazale da imaju i borbenost i kvalitet.

"Mislim da je bilo potrebno i da nam je mnogo značilo, jer pokazale smo da možemo, da ko je god u sastavu, da ću uvijek dati sve od sebe, da će se boriti i da imamo kvalitet, koliko god to možda nekad izgledalo da nam je teže ili lakše, da ćemo se boriti i da ćemo dati svoj maksimum", kazala je naš pivot.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније