Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Н.Р.

01. 12. 2023. 20:19 >> 21:01

SP U RUKOMETU

Senegalke bile blizu podviga, Hrvatska jedva do boda

Ženska rukometna reprezentacija Hrvatske remijem 22:22 protiv Senegala započela je nastup na Svjetskom prvenstvu u Goteborgu.

Tina Barišić sa osam i Katarina Ježić sa četiri gola bile su najefikasnije kod Hrvatske, dok je Doungou Kamara sa 10 pogodaka bila najbolja kod Senegala.

Senegal je od starta bio u vođstvu, najveća prednost bila je četiri gola, u 43. minutu bilo je 16:12, a 12 minuta prije kraja i 20:16 uz igračicu više.

Ipak, sa nekoliko brzih golova Hrvatska se vratila u igru, a četiri minuta prije kraja prvi put i izjednačila na 21:21.

Senegal je imao posljednji napad, skoro 40 sekundi, ali je udarac Kamare zaustavila Pijević za konačnih 22:22.

Hrvatska će u 2. kolu u nedjelju igrati protiv Kine.

U istom terminu od 18 sati, Južna Koreja je bila sigurna protiv Grenlanda 27:16. Brazil je pregazio Kazakstan 46:15, dok je Ruminija bila ubjedljiva protiv Čilea 44:19.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније