Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

16. 11. 2023. 14:02 >> 15:11

VAŽAN DUEL ZA PODGORIČANKE

Pavićević: Očekujem teži meč nego u Brestu

Rukometašice Budućnosti igraće protiv Bresta u subotu na svom terenu, u okviru 8. kola EHF Lige šampiona. Dvije ekipe su proteklog vikenda remizirale 20:20, a bod "plavima" donijela je Nađa Kadović. Kapitenka Podgoričanki Ivona Pavićević očekuje još teži meč nego u Francuskoj.

“Očekuje nas još teži meč nego što je bio u Brestu. Naravno, radujemo se što smo osvojile bod i odigrale dobru utakmicu. Međutim, svi znamo koliko je ovaj meč bitan, koliko nama toliko i Brestu. Sigurna sam da će biti velika borba, ali vjerujem u svoj tim i vjerujem u pobjedu", kazala je Pavićević.

Ona smatra da je protivnik pod većim pritiskom, te da to treba da iskoriste.

"Moramo da budemo u svakom segmentu na nivou, počevši od odbrane, koja mora biti agresivna, nakon čega taj dobar osjećaj moramo da prenesemo u napad. Svaki gol, svaka kontra – sve je bitno. Vjerujem da ćemo pružiti svoj maksimum. Mislim da je veći pritisak na njih jer se više ulaže i očekuje od njih. Mi želimo da pružimo najbolju partiju ove sezone i vjerujem da ćemo pobijediti“, zaključila je Pavićević.

Golmanka Armel Atingre kazala je da Budućnost napreduje iz dana u dan.

"Želim da pobijedim utakmicu, svi želimo. Imale smo problema, ali napredujemo i sve smo bolje. Mislim da smo neriješenim rezultatom u Brestu napravile prvi korak ka našim ciljevima. Sada želimo samo pobjedu”, kazala je Atingre

Istakla je da će Brest učiniti sve da popravi utisak iz prvog meča.

"Sigurno im nije lako pao rezultat prošlog meča. Mislim da neke su igračice prilično uzdržane, da cijeli tim djeluje tako, a sigurna sam da će doći sa željom da dokažu da mogu mnogo bolje”, rekla je Atingre.

Meč između Budućnosti i Bresta na programu je u subotu, od 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније