Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

23. 10. 2023. 17:37 >> 17:37

FLENSBURG STIGAO U PODGORICU

Blagotinšek: Čeka nas težak posao; Smits: Moramo biti fokusirani svih 60 minuta

Rukometaši Flensburga odradili su danas trening u Bemaks areni, gdje će sjutra veče odmjeriti snage sa našim Lovćenom, u okviru EHF Evrokupa. Svoja očekivanja pred meč iznijeli su Slovenac Blaž Blagotinšek i Holanđanin Kaj Smits.

“Očekujemo jaku utakmicu, sigurno će biti puna hala i dobra atmosfera kao uvijek u Podgorici. Imali smo puno utakmica u posljednje vrijeme, ali očekujem dobar i jak meč“, kazao je Slovenac i dodao:

“U Flensburgu su ciljevi uvijek najviši, imamo dobru ekipu. Sezona je takođe duga, ima puno utakmica, pa ćemo vidjeti“, zaključio je Blagotinšek.

Smits ističe da ekipa mora biti koncentrisana svih 60 minuta, ukoliko žele pobjedu.

“Svi nas vide kao favorite i to stavlja njih u poziciju da nemaju šta da izgube, tako da mislim da ih to čini jako teškim protivnikom. Moramo biti fokusirani 60 minuta, uraditi dobar posao i odnijeti dva boda sa sobom kući. Mislim da je Lovćen borben tim koji ne odustaje “, kazao je Smits.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније