Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

В.Г. [ Mina ]

09. 08. 2023. 15:10 >> 15:10

PRILIKA DA DOBIJU KORISNE SAVJETE

Bulatović savjetuje najtalentovanije evropske rukometašice

Evropska rukometna federacija (EHF) organizovaće sjutra u podgoričkoj dvorani "Verde" manifestaciju Poštuj svoj talenat, tokom slobodnog dana na Evropskom prvenstvu za igračice do 17 godina, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Buduće zvijezde evropskog rukometa pozivnicu za učešće zaslužile su kao igračice utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva u Podgorici.

Tokom događaja imaće priliku da razgovaraju sa dvije članice Kuće slavnih Evropske rukometne federacije (EHF) – Katarinom Bulatović i Anjom Althaus.

Biće to prilika da mlade igračice dobiju korisne savjete od proslavljene crnogorske rukometašice, osvajačice titule prvaka Evrope i srebrne olimpijske medalje sa našim državnim timom, kao i četiri trofeja EHF Lige šampiona, kao i Njemice koja je tri puta osvajala titulu prvaka Evrope sa klubovima u kojima je nastupala.

Saopšteno je da je događaj Poštuj svoj talenat potvrda da Evropska rukometna federacija poklanja veliku pažnju igračima i igračicama koji su prepoznati kao najtalentovaniji u svojim generacijama.

Od crnogorskih reprezentativki događaju, koji je zakazan za deset sati, prisustova će Teodora Rončević, Nina Ramusović, Milka Pavlović i Anđela Guberinić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније