Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

И.Ш.

10. 05. 2023. 19:17 >> 19:18

PROKOMENTARISAO GRUPU ZA EP

Šola: Možemo da igramo sa svima

Selektor crnogorske rukometne reprezentacije Vladimir Šola dao je svoje utiske nakon žrijeba u Diseldorfu kojim je određeno da će rivali Crne Gore u grupi C u Minhenu na EHF Euro 2024 biti Island, Mađarska i Srbija.

"Naša grupa je najizjednačenija od svih, što nam sa druge strane daje mogućnost da igramo sa svima. Veoma će biti važno u kojem stanju će igrači doći na pripreme i u kakvoj formi." kazao je Šola.

Izrazio je zadovoljstvo izvučenim rivalima i vjeruje da su u stanju sa svima da igraju.

"Svaka selekcija je jako kvalitetna, nema slabih u našoj grupi. Dobra je činjenica da se možemo nositi sa svima njima. Svi su željeli da izbjegnu grupu sa Francuskom i Njemačkom, obzirom da prolaze samo dvije ekipe dalje."

Selektor je prokomentarisao i raspored utakmica. Mađarska na startu, pa mečevi sa Islandom i Srbijom.

"Vidjećemo ko će biti u kakvom stanju u januaru. Nije bitno sa kime otvaramo, već da otvorimo kvalitetno." zaključio je selektor rukometne reprezentacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније