Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

M.M.Lj. [ Mina ]

28. 01. 2022. 08:28   >>  08:30

PRENOS NA TVCG

Danas polufinalne i utakmica za peto mjesto

Polufinalne utakmice Evropskog prvenstva za rukometaše u Mađarskoj i Slovačkoj biće odigrane danas u Budimpešti. Utakmice možete pratiti u 15:20,17:50 i 20:20 direktno na TVCG 2.

Za plasman u finale boriće se reprezentacije koje su igrale i u polufinalu posljednjeg Svjetskog prvenstva, januara prošle godine u Egiptu. 

U 18 sati zvanični evropski šampion, Španija u polufinalu igraće protiv svjetskog prvaka, Danske. 

Za 20 sati i 30 minuta zakazan je duel Francuske, olimpijskog šampiona iz Tokija i Švedske, koja je četiri puta bila prvak Evrope. 

U meču za peto mjesto, u 15 sati i 30 minuta, igraće Island i Norveška.

Finale, kao i meč za treće mjesto, na programu su u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније