Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

22. 06. 2024. 10:43 >> 10:42

MITING U ZENICI

Atletičarima Vihora 11 medalja i treće mjesto ekipno

Takmičari podgoričkog Atletskog kluba osoba sa invaliditetom Vihor osvojili su 11 medalja i treće mjesto u ekipnom plasmanu na tradicionalnom atletskom mitingu u Zenici.

Osvojeno je pet zlatnih, četiri srebrne i dvije bronzane medalje.

Šampion Evrope iz Groseta 2016. godine, Radmilo Baranin, nastup u kategoriji F53 (bacanja iz specijalizovane stolice) završio je sa tri zlatne medalje - kugla, disk i koplje.

Odličan nastup Vladan Nikolić u spojenim kategorijama F57/58 krunisao je zlatnim medaljama u bacanju diska i koplja, a srebrom u bacanju kugle.

Srebrni je bio i Nedžad Pepić u trkama kolica na 100 i 200 metara, kao i Jasminko Nokić u bacanju kugle, u kategoriji F56.

Nokić ima i bronze u bacanju diska i koplja.

Međunarodno otvoreno prvenstvo i 20. sportske igre paraplegičara i oboljelih od dječije paralize okupilo je na atletskom stadionu Kamberovića polje više od stotinu takmičara iz Slovenije, Crne Gore, Srbije, Sjeverne Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније