Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

29. 03. 2024. 22:07 >> 22:54
Čitaj mi:

FINALE KUPA CRNE GORE

Budva bolja od Jedinstva za šesti trofej Kupa

Odbojkaši Budve pobijedili su Jedinstvo 3:0 (25:21, 26:24, 25:22) u finalu Kupa Crne Gore i došli do šestog trofeja u ovom takmičenju.

Bjelopoljci su pružili dobar otpor i publici u Bijelom Polju finalni duel učinili zanimljivijim. Atmosfera u Sportskom centru “Nikoljac” bila je odlična, a očigledno je vladalo veliko interesovanje jer su tribine bile skoro ispunjene do kraja. 

Jedinstvo je dobro otvorilo meč, vodilo 12:9, a onda je uslijedio preokret Budve, koja je do kraja uspjela da sačuva prednost i povede 1:0 u setovima.

Drugi set bio je najinterensantniji. Budva je nastavila u ritmu sa kraja prvog dijela utakmice, briljirao je kapiten Radunović te iz svake teške situacije uspio da donese poen svom timu. Ovaj dio igre riješen je razlikom, nakon 24:24, Budva je preko najiskusnijih igrača Minića i Radunovića prelomila i ovaj set za 2:0.

Neizvjesno je bilo u trećem setu, Budvani su imali plus pet, Jedinstvo uspjelo da se vrati ali ne i da dođe do prednosti. Na kraju, više koncentracije i kvaliteta imala je Budva predvođena povratnikom i kapitenom Radunovićem.

Balša Radunović je osvojio 15 poena za pobjednički tim, a Matija Ćinćur i Aleksandar Minić po devet.

U poraženoj ekipi najefikasniji su bili Milan Zečević i kapiten Milan Rovčanin sa po 10 poena, Nikola Đurović i Vladan Stojanović su upisali po sedam.

Budvu je došla do šestog trofeja u Kupu Crne Gore, treći put su u meču za trofej savladali Jedinstvo u isto toliko navrata i ekipu Budućnosti.

Jedinstvo je pehare u ovom takmičenju osvajalo 2017. i 2018. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније