Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

23. 02. 2024. 19:17 >> 19:17
Čitaj mi:

FORMULA 1

Lekler najbrži na trećem testiranju u Bahreinu

Vozač Ferarija Šarl Lekler bio je najbrži na današnjem trećem testiranju u Bahreinu uoči početka nove sezone u šampionatu Formule 1.

Sainc je ostvario najbolji rezultat u vremenu od 1:30,322 minuta.

Drugi je bio Džordž Rasel iz Mercedesa sa 0,046 sekundi zaostatka, a treći vozač Zaubera Guanju Džou sa 0,325 sekundi zaostatka.

Aktuelni šampion Maks Verstapen zauzeo je četvrto mesto sa 0,433 sekundi zaostatka za pobednikom.

Peto mesto zauzeo je Juki Vucnoda iz RB, šesti je bio Aleksander Albon iz Vilijamsa, a sedmi Oskar Pjastri iz Meklarena.

Vozač Aston Martina Fernando Alonso zauzeo je osmo mesto, Karlos Sainc iz Ferarija bio je deveti, a Serhio Peres iz Red Bula 10.

Nova sezona počinje 2. marta trkom za Veliku nagradu Bahreina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније