Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

30. 11. 2023. 13:47 >> 14:09

POVODOM DANA RTCG

Uručene nagrade najboljim "sportistima" u RTCG

Povodom dana Radio i Televizije Crne Gore, 27.novembra, organizovana su sportska takmičenja za sve zaposlene.

Takmičenja su bila organizovana u osam disciplina, među kojima su: fudbal, košarka, stoni tenis, šah, pikado, plivanje, streljaštvo i bago.

Učećše je uzelo oko stotinu radnika, i to u muškoj i ženskoj konkurenciji. 

Najbolja ekipa u fudbalu bila je u sastavu: Đoko Jablan, Nikola Mijović, Miloš Kažić, Marko Mujović, Danilo Petrović, Uroš Ljumović, Boro Vukčević i Ilija Uskoković.

Pobjednik turnira u košarci bila je ekipa koju su činili: Boris Raonić, Goran Rakočević i Boro Vukčević.

U streljani "Ljubović" održana su takmičenja u streljaštvu, zlatnu medalju u muškoj konkurenciji osvojio je Mirza Mustafić, srebro je zavrijedio Mladen Knežević, dok se bronzom okitio Boro Vukčević. Kod dama najbolja Suzana Anđić, druga je bila Jadranka Drobnjak, dok je bronza pripala Aleksandi Laković.

Vrlo interesantan turnir viđen je u stonom tenisu, u kojem je učešće uzeo veliki broj zaposlenih u RTCG-u. Zlatna medalja u ženskoj konkureniciji za Anu Petrović, srebo je pripalo Aleksandri Badnjar, a bronza Neli Božović. Kod muškaraca, zlato za Aleksandra Mirkovića, Goran Gojnić je bio drugi, dok je bronzu osvojio Vlado Perović.

Uvijek dosta pažnje privuče i takmičenje u pikadu. Kod muškaraca zlato za Gorana Živkovića, srebro za Bora Vukčevića i brozna za Bojana Klikovca. Nametale su se i žene, najbolja je bila Alenka Osmjaić, srebro je pripalo Lenki Radošević, a bronza Jeleni Ćetković.

Titulu najboljeg šahiste u sklopu RTCG-a podijelili su Milutin Tomašević i Peđa Radonjić. Drugo mjesto osvojio je Duško Dašić, dok je bronzu osvojio Časlav Vujotić.

Na zatvorenom bazenu SC "Morača" održana su i nadmetanja u plivalju, u obje konkurencije. Prvo mjesto kod dama, osvojila je Ana Petrović, druga je bila Alenka Osmjaić, dok je bronzana medalja pripala Oliveri Slavnić. Kod muškaraca, zlato za Branka Balšića, srebro je osvojio Goran Ivanović, a treći je bio Boro Vukčević.

Veliku pažnju privuklo je takmičenje u Bagu, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Kod muškaraca, zlato je osvojio Nikola Rajković, srebro je pripalo Boru Vukčevuću, dok je treći bio Duško Dašić. Kod žena, najuspješnija Lenka Radošević, druga je bila Ana Petrović, dok je treće mjesto osvojila Dijana Popović.

U lijepoj atmosferi, u prostorijama RTCG-a, ovacije je dobio najuspješniji takmičar, Boro Vukčević, koji je osvojio sedam medalja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније