Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К.

29. 03. 2023. 19:14 >> 19:18

ZAHVALIO SE NAVIJAČIMA

Hamilton: Ponekad se osjećam kao da želim da prestanem

Luis Hamilton, sedmostruki šampion u Formuli 1, priznao je da je bio blizu odluke da završi karijeru.

Sedmostruki svjetski šampion ni ove sezone u bolidu Mercedesa nije sjajno krenuo na prve dvije trke, ali ne predaje se.

Na Instagram profilu zahvalio se navijačima na podršci.

"Ponekad se osjećam kao da želim da prestanem. Kada me uhvati taj osjećaj, udubim se u sebe i sjetim se da sam na misiji. Shvatali to ili ne i vi ste na misiji. Svi nešto jurimo. Neki san ili cilj koji će nas učiniti boljim ljudima, upotpuniti naše živote i učiniti ponosnim. Nekada se čini da je to nemoguće, ali nije tako. Možemo da ostvarimo sve. Uspjećemo u tome, znam da ste uz mene, osjećam ljubav i podršku i šaljem vam ih desetostruko", napisao je Hamilton na Instagram profilu.

Kao peti završio je trku na stazi u Džedi a za pobjednikom Serhiom Peresom zaostao je čak 31 sekundu. Peto mjesto zauzeo je i na uvodnoj trci sezone u Behreinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније