Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Mina ]

19. 03. 2023. 14:52 >> 15:06

SVJETSKI KUP

Cenhojzernu pobjeda u Andori, Brotenu trofej u slalomu

Švajcarski skijaš Ramon Cenhojzern pobjednik je posljednjeg slaoma sezone u Andori, dok je trofej u toj disciplini osvojio Norvežanin Lukas Broten.

Cenhojzern, koji je bio vodeći i nakon prve vožnje, do druge pobjede ove sezone, šeste u Svjetskom kupu, došao je u vremenu minut, 54 sekunde i 87 stotinki.

Slavio je ove sezone u slalomu u Šamoniju.

Cenhojzern je šest stotinki bio brži od drugoplasiraog Brotena, kome je to bilo dovoljno da sačuva prvo mjesto u plasmanu slaloma.

Pobjedničko postolje kompletirao je Njegov sunarodnik Henrik Kristofersen sa 63 stotinke slabijim vremenom od pobjednika.

Trofej u generalnom poretku Svjetskog kupa ranije je osigurao Marko Odermat.

Osvojio je i trofeje u veleslalomu i superveleslalomu, a na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Kurševelu bio je zlatni u spustu i veleslalomu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније