Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Mina ]

08. 03. 2023. 12:14 >> 12:22

TURNIR "JADRANSKI BISER"

Budva domaćin kampa i velikog međunarodnog turnira

Hotel Splendid će od 13. do 19. marta biti domaćin Svjetskog kupa za mlade u boksu, saopšteno je iz budvanskog bokserskog kluba.

Navodi se da je međunarodnom turniru prethodio kamp na kojem više od 100 boksera iz Rusije, Kube, Srbije, Svedske, Albanije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore zajedno priprema za nastup.

"Kroz zajednički rad i razmjenu međunarodnog iskustva najbolji bokseri iz Crne Gore, kao i prisutni treneri, imaju odličnu šansu za nadogradnju i usavršavanje. Za pet dana u Budvu pristiže još više od 20 reprezentacija željnih dokazivanja na najjačem omladinskom turniru na svijetu 32. Jadranskom biseru", saopštili su organizatori.

Navodi se da će ljubitelji boksa moći da uživaju u visokokvalitetnim borbama uz slobodan ulaz u hotelu Splendid ili preko ekrana TV Arena Fight i MNE Sport.

"I opet dokazujemo da je Budva grad boksa", piše u saopštenju.

Jadranski biser najstarija je bokserska manifestacija u Crnoj Gori i da će ove godine biti održana 32. put.

Turnir će u hotelu Splendid okupiti boksere i bokserke rođene 2005. i 2006. godine u svim težinskim kategorijama.

Crnu Goru će predstavljati šest boksera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније