Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ M.M.Lj. ]

04. 12. 2022. 14:25 >> 14:37

TEKVONDISTI

Srebro i bronza za Džaković i Golubovića na Balkanskom šampionatu

Takmičari TKD Durmitor-Vrhnika,Montenegro sa Žabljaka sa trenerom Zinedinom Bećovićem osvojili su jednu srebrnu i bronzanu medalju na 26. Balkanskom tekvondo šampionatu koji se održao u Draču u Albaniji. Na takmičenju je učestvovalo devet zemalja Balkana sa 448 takmičara A klase.

Mlađa kadetkinja Gordana Džaković je postala vicešampion Balkana, a mlađi kadet Viktor Golubović je osvojio bronzanu medalju.

Ovo su jos dvije medalje poslije Evropskih medalja prošlog mjeseca u nizu visoko rangiranih koje su postigli Durmitorski tekvondisti u ovoj godini.

Podsjećamo da ovaj klub jedini na sjeveru Crne Gore u ovom olimpijskom sportu, neprekidno radi šesta godina, djeci e sve besplatno i postiže izuzetne rezultate, državne, WTF, Evropsko i Balkanske iz godine u godinu.

Za sljedeću godinu je planiran jači i veći program za 10 odabranih takmičara prvog tima juniora, kadeta i pionira u vidu priprema, visoko rangiranih takmičenja sa olimpiskim WTF bodovima sa posebnim stručnim i medicinskim timom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније