Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

O.Z. [ Beta ]

21. 04. 2022. 21:39   >>  21:41

INCIDENT NA LETU

Majk Tajson napao putnika u avionu

Bivši američki šampion u boksu u teškoj kategoriji Majk Tajson nasrnuo je danas na putnika koji ga je uznemiravao u avionu, i nanio mu nekoliko modrica po licu, prenio je MTZ.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako Tajson udara čovjeka na sjedištu iza njega.

Incident se dogodio prije leta u srijedu između San Franciska i Floride, navodi sajt specijalizovan za vijesti o slavnim ličnostima.

Tajson je navodno počeo da udara putnika neposredno nakon ukrcavanja. Čovjek je izbezubljeno želio da razgovara sa Tajsonom, a nakon što nije uspio da ga smiri, izgubio je živce i okrenuo se da ga udari, izjavio je neimenovani svjedok događaja za MTZ.

Na fotografiji incidenta vidi se putnik sa mrljama krvi na sljepočnici. Nekadašnji šampion se nakon incidenta u brzini iskrcao iz aviona, navodi TMZ.

Policija San Franciska, avio kompanija Džet Blu i agencija koja zastupa Tajsona, nisu željeli da daju komentar za AFP.

Tajson je jedan od najvećih boksera u istoriji ovog sporta. On je najmlađi šampion u teškoj kategoriji, osvojivši pojas sa 20 godina i četiri mjeseca 1986. godine. Na početku karijere vezao je 37 mečeva bez poraza.

Majk Tajson je 1992. godine osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja, a 2007. je priznao i da je bio zavisan od kokaina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније