Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ B92 ]

24. 03. 2021. 14:23 >> 14:23
1

PISAO NA INSTAGRAMU

Tajson potvrdio – biće borbe sa Holifildom

Majk Tajson rekao je da će se borba protiv Ivandera Holifilda održati, iako je Holifildov menadžer rekao da od borbe neće biti ništa.

Tajson se nedavno u 54. godini borio protiv Roja Džonsa juniora i bio je odličan u egzibicionom meču.

Poslije meča u novembru, odmah su menadžeri krenuli u organizaciju borbe između Tajsona i Holifilda.

Tim Ivandera Holifilda otkrio je da je Tajson odbio čak 25.000.000 dolara za ovaj meč, a Holifild je rekao da bi ovaj meč zacementirao njihove karijere i dostignuća.

Majk Tajson je nedavno rekao i da ne pristaje na uslove Holifildovog tima i da nešto mora da se promijeni, ali da će borbe biti.

Sada je to potvrdio u obraćanju uživo putem Instagrama.

"Hoću da svi znaju da će se borba između mene i Holifilda održati. On je skroman čovjek i čovjek koji vjeruje u Boga, ali ja sam Božiji čovjek", rekao je u svom stilu Tajson.

Holifild ima 58 godina i protiv Tajsona pobijedio je u oba navrata.

Prvo ga je nokautirao 1996. godine u 11. rundi, a godinu dana kasnije mu je Tajson odgrizao parče uveta u četvrtoj rundi.

Borba je zakazana za 29. maj i održaće se u Majamiju na "Hard Rok" stadionu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније