Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

11. 09. 2024. 17:15 >> 17:15

SJEĆANJE NA NEKADAŠNJEG IGRAČA

KK "Vukovi Zeta" organizuju Memorijalni turnir "Dušan Đuretić“

Košarkaški klub "Vukovi Zeta" organizovaće Memorijalni turnir u znak sjećanja na Dušana Đuretića, nekadašnjeg igrača ovog tima koji je tragično nastradao prije dvije godine.

"Njegova strast prema košarci, posvećenost timu i neizmjerna ljubav prema igri ostavili su neizbrisiv trag u srcima svih nas. Ovaj turnir je prilika da se okupimo, da se prisjetimo njegovih postignuća i da nastavimo da živimo i igramo u duhu koji nam je ostavio. Dušan je bio više od inspiracije i uzor mnogim generacijama. Njegova energija, entuzijazam i neizmjerna podrška svakom igraču čine da njegova prisutnost i dalje se osjeća na terenu i van njega. Dušanovo ime je sinonim za predanost, ljubav prema košarci i neizmjernu podršku našim igračima. Neka svaka utakmica ovog turnira bude odigrana sa onom strašću i predanošću koju je Dušan uvijek pokazivao. U njegovo ime, nastavićemo da njegujemo ljubav prema košarci i duh zajedništva. „Zauvijek naš“, navodi se u saopštenju.

Memorijalni turnir „Dušan Đuretić“ održaće se 28. i 29. septembra u Sportskoj dvorani Srednje mješovite škole u Golubovcima.

Turnir će okupiti ekipe za koje je naš Dušan nastupao koje će se nadmetati u duhu sportskog prijateljstva, baš onako kako je on to uvijek promovisao. Pored organizatora, Vukova Zeta, na turniru će igrati još juniorski timovi Budućnost Voli, ALL Star i Lovćen 1974.

"Pozivamo sve ljubitelje košarke i poštovaoce Dušanovog lika i djela da nam se pridruže i zajedno s nama odaju počast igraču koji je ostavio neizbrisiv trag u našem klubu i zajednici", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније