Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

08. 09. 2024. 09:01 >> 09:02

ABA

Nevjerovatno pojačanje za Dubai - stiže Davis Bertans?

Jedno od najvećih pojačanja ABA lige moglo bi da se dogodi u narednih par dana, letonski reprezentativac sa NBA renomeom Davis Bertans mogao bi da postane novi košarkaš Dubaija.

Kako prenosi NBA insajder Mark Stejn Letonac prekida svoje treninge koje je radio sa Golden Stejt Voriorsima, čekajući tamo ugovor od ekipe iz San Franciska, već da će potpisati ugovor na par sezona sa novim abaligašem iz Ujedinenih Arapskih Emirata.

Navodno imaće klauzulu u ugovoru po kojoj bi mogao da se vrati u najjaču ligu ako dobije zadovoljavajuću ponudu.

Bertans se pominjao kao potencijalno pojačanje Real Madrida, pa se onda spekulisalo da bi mogao da bude "tajanstveno pojačanje" Partizana, za koji je igrao tri godine, ali na kraju mogao bi da bude "najveći kapitalac" Jurice Golemca i Dubaija.

On je prošle sezone završio kao igrač Šarlota sa kojim nije produžio ugovor. NBA karijeru je počeo u San Antoniju, najbolje partije je pružao u Vašingronu gdje je imao sezonu u kojoj je ubacivao 15,4 poena po meču, a igroa je još za Dalas i Oklahomu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније