Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

02. 09. 2024. 12:04 >> 13:49
Čitaj mi:

EVROLIGA

Olimpijakos sklapa ozbiljan tim: Furnije na korak od prelaska u Pirej

Franucski košarkaš Evan Furnije nakon 12 godina provedenih u NBA ligi mogao bi da se vrati u Evroligu i to u Olimpijakos.

Grčki mediji navode da je klub iz Pireja prvi na listi evroligaških klubova koji bi mogao da dovede Furnijea, kojem je povratak u Evropu sve izvjesniji.

Posljednja evropska stanica Furnija je bio Poiters kada je 2012. godine izašao na draft i bio izabran od strane Denvera kao 20. pik prve runde.

Nakon dvije sezone u Koloradu prelazi u Orlando Medžik čiji je dres nosio sedam sezona, potom je kratko bio član Bostona, da bi naredne dvije i po godine nosio dres Njujorka.

U februaru ove godine prešao je u Detroit.

U svojoj najboljoj sezoni ubacivao je 19.7 poena po meču, a u prosjeku je u NBA ligi ubacivao 13,6 poena, 2,7 skoka i 2,5 asistencija po meču.

Interesantno je da je Furnije još 2022. godine kazao da, kada bi se vraćao u Evropu, da bi volio da to bude Olimpijakos, jer "imaju fantastičnu atmosferu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније