Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

15. 06. 2024. 11:19 >> 11:18
Čitaj mi:

šokantan obrt

Obrt: Barselona ipak ne želi Hezonju

Juče je odjeknula vijest da je Mario Hezonja sve dogovorio sa Barselonom, čak i potpisao dokumentaciju koju mu je katalonski klub poslao, ali sada je upitno hoće li napustiti Real Madrid kako bi se vratio u klub u kojem je igrao od 2012. do 2015. godine.

Razlog je što Barselona negira postojanje ikakve dokumentacije.

Nakon što je Hezonja odbio da produži ugovor sa Real Madridom, sada se čini da je ostao i bez druge opcije.

Postavlja se pitanje gdje će sada hrvatski košarkaš. Real ga može zadržati ali je i to upitno pošto je bilo otkriveno da je imao sve dogovoreno sa Barselonom.

Mediji pišu da Barselona ne želi da dovede Hezonju zbog njegovih izjava nakon osvajanja španske lige.

"Lijepo je što smo osvojili špansku titulu, ali osjećam se loše jer smo izgubili titulu prvaka Evrope u najlošijoj utakmici godine. Ovo mi puno znači. Želio bih vratiti navijačima još puno titula u predstojećim godinama. Znate, osjećam se kao da su mi ovi momci u ekipi i navijači i porodica. Primili su me otvorenih ruku dok su mnogi pričali s..... o meni. Zato želim još dvije godine biti tu i uzvratiti ljudima u Madridu za sve lijepo što mi pružaju", rekao je Hezonja. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније