Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

12. 06. 2024. 11:09 >> 11:09
Čitaj mi:

neizvjesno da li će igrati

Peh za Boston, povrijedio se Porzingis

Košarkaš Boston Seltiksa Kristaps Porzingis povrijedio se tokom druge utakmice u velikom finalu NBA lige protiv Dalas Maveriksa.

Pod znakom pitanja je njegov nastup u trećem meču koji se igra u noći između srijede i četvrtka u "American Airlines Centru" (od 2 časa i 30 minuta po našem vremenu).

Seltiksi su Porzingisovo stanje objavili sinoć koji navod da je pokidao medijalni retinakulum koji omogućava dislokaciju zadnje tibijalne tetive u njegovoj lijevoj nozi.

Seltiksi su objavili da su poslije konsultacija sa stručnjacima ustanovili da se ne radi o težoj povredi i da će pred početak utakmice odlučiti da li će moći da igra ili ne, a sve više se spekuliše da ga čeka specijalna operacija čim se sezona bude završila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније