Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

06. 06. 2024. 09:11 >> 09:18
Čitaj mi:

finale super lige

Utakmica registrovana 20:0, Crvena zvezda je šampion

Druga utakmica finala plej-ofa Super lige između Partizana i Crvene zvezde biće registrovana službenim rezultatom 20:0 u korist crveno-bijelih, rekao je direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin. To znači da pehar, koji će se dodijeliti narednih dana, ide u ruke Crvene zvezde.

"Utakmica će se registrovati na osnovu delegatskog izvještaja, službenim rezultatom 20:0. Sve informacije koje dobijate, dobijate od prvog sudije i delegata. Ono što je spiker uradio, nemam objašnjenja za to, pitajte njega. Uradio je to na svoju odgovornost ili uz saglasnost sa nekim", rekao je Grujin.

Utakmica u Beogradskoj areni prekinuta je pri vođstvu Partizana 57:45,kada su navijači Partizana vrijeđali porodicu predsjednika Zvezde Nebojše Čovića, predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i ubacivali razne predmete u teren.

Crveno-beli su napustili teren,potom i sudije, dok su igrači Partizana ostali na terenu.

Nakon što je objavljeno da se utakmica neće nastaviti, igrači Zvezde i sudije su se pojavili na terenu, a većina igrača Partizana napustili su Beogradsku arenu.

Grujin je upitan da li je spiker na svoju ruku saopštio da se utakmica igra za 24 sata.

"Na svoju ili uz saglasnost sa nekim, a to nije smjelo da se desi jer je išlo na štetu Partizana. Sve vrijeme sam bio u komunikaciji sa delegatom i znam šta se odigrava, sa gospodinom Stojanovićem. Sve što je urađeno, urađeno je u skladu sa propozicijama", naveo je Grujin.

Partizan je saopštio da je rečeno da će se utakmica igrati za 24 sata, a da Crvena zvezda, delegat i sudije žele da se titula dodijeli Zvezdi i da u tom skandalu ne želi da učestvuje.

Aktuelni šampion Zvezda vodi u finalnoj seriji 1:0 i registrovanjem sinoćnje pobjede odbraniće titulu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније