Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

30. 05. 2024. 14:00 >> 14:56
Čitaj mi:

OBJAVIO SPISAK ZA KVALIFIKACIJE ZA OI

Radović: Ovo je 17 najboljih koje trenutno imamo, niko se nije oprostio

U kvalifikacijama za Olimpijske igre košarkaška reprezentacija Crne Gore će biti izuzetno oslabljena, jer neće biti pet veoma važnih igrača - kapitena Bojana Dubljevića, Nikole Ivanovića, Vladimira Mihailovića, Marka Todorovića i Nemanje Radovića.

Selektor Boško Radović je danas saopštio spisak od 17 igrača koji će konkurisati za kvalifikacioni turnir u Rigi od 2. do 7. jula, a za Portal RTCG je poručio da niko nije završio karijeru u nacionalnom timu.

"Na spisku je 17 najboljih igrača koje imamo u ovom trenutku. Nekoliko veoma važnih reprezentativaca je odsutno iz opravdanih razloga, o čemu ću detaljnije pričati na početku priprema. Jedna stvar je sigurna - niko se nije oprostio od nacionalnog tima i svi će biti u konkurenciji za ono što nam je najbitnije, a to su novembarski mečevi sa Bugarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo", rekao je Radović.

Naš portal je prošle sedmice objavio da su Dubljević, Ivanović, Todorović i Mihailović otpali zbog povreda, dok je Radović u dogovoru sa selektorom dobio slobodno ljeto kada se mislilo da će na raspolaganju biti Dubljević i Todorović.

Ovako će se na centarskim pozicijama igra vrtjeti oko Nikole Vučevića, a na spisku su i Marko Simonović, Aleksa Ilić, Zoran Nikolić, Vasilije Baćović i Filip Anđušić.

U odsustvu Ivanovića, jedini plejmejkeri u timu će biti Kendrik Peri i Igor Drobnjak, a na poziciji beka će se zbog neigranja Mihailovića za minutažu boriti kapiten Budućnosti Petar Popović i plejada mladih igrača - Fedor Žugić, Jovan Kljajić i Luka Bogavac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније