Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

22. 05. 2024. 07:59 >> 07:59
Čitaj mi:

NBA

Boston se iščupao i poveo u finalu Istoka

Ako je suditi po prvoj utakmici, finale Istočne konferencije biće veoma uzbudljivo, jer je Indijana pokazala da ima sve što je potrebno da ugrozi najbolji tim regularnog toka NBA, Boston.

Seltiksi su poveli trku, jer su poslije produžetka u "TD Gardenu" slavili 132:127. I to su se izvukli iz gotovo nemoguće situacije - Džejlen Braun je 5,7 sekundi prije kraja pogodio trojku iz veoma teške situacije za 117:117, a Džejson Tejtum sjajnom odbranom na Tajrisu Halibartonu odveo meč u dodatnih pet minuta.

Pejsersi su i u njima vodili, ali je Tejtum košem i dodatnim bacanjem, a zatim i trojkom, riješio sve dileme.

On je bio najbolji u domaćem timu sa 36 poena i 12 skokova, Džru Holidej je upisao 28 koševa, osam asistencija i sedam uhvaćenih lopti, a Braun je imao dva poena i tri dodavanja manje, a isti broj skokova.

Kod gostiju je odskočio trio Halibarton (25 poena, 10 asistencija), Paskal Sijakam (24 p, 12 sk, 7 as) i Majls Tarner (23 p, 10 sk).

Drugi meč finala Istoka igra se u noći između četvrtka i petka, u dva časa nakon ponoći po našem vremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније