Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

04. 05. 2024. 12:47 >> 12:46
Čitaj mi:

KUBURI SA POVREDOM KOLJENA

Dončić: Jako sam umoran, treba mi malo odmora

Najbolji igrač Dalasa Luka Dončić kazao je da ga polako stiže umor, te da mu treba malo odmora, kako bi zaliječio povredu koljena.

Maverski su se plasirali u polufinale plej-of serije na Zapadu, pobjedom nad LA Klipersima 114:101, odnosno 4-2 u seriji.

"Ostali smo zajedno, imali dobru energiju. Znali smo da će da nas napadnu, mi nismo dozvolili da padnemo i ostali smo na okupu, kao tim. Svi igrači iz petorke su bili maksimalno fokusirani, držali smo odbranu na visokom nivou. Tako moramo da nastavimo dalje", rekao je Dončić.

Uprkos povredi, Slovenac mnogo vremena provodi na terenu...

"Bolje je koljeno, ali ne može da bude sasvim u redu, dok malo ne odmorim. Mnogo je minuta na terenu. Možda će na ljeto biti bolje", dodao je Luka.

Dalas za tri dana počinje borbu sa Oklahomom za finale Zapada.

"Užasno sam umoran, treba mi malo odmora. Malo ću da odmorim, prije nego što budem pričao o narednoj seriji. Vidjećemo se svakako već sjutra. Umoran sam, bila je baš teška utakmica. Željeli smo da ovo bude posljednja u ovoj seriji. Sada je vrijeme malo da odmorim, svakako sam srećan što smo prošli", zaključio je Dončić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније