Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Mina ]

17. 04. 2024. 13:29 >> 13:29

KSCG

U Sutomoru održan kamp za mlađe kategorije

Kamp Košarkaškog saveza okupio je u Sutomoru talentovane dječake i djevojčice u četiri uzrasne kategorije, saopšteno je iz te asocijacije.

Koordinator kampa bio je selektor seniorske reprezentacije Boško Radović.

Tokom kampa na okupu su bile djevojčice (rođene 2010. godine), kao i tri uzrasne kategorije kod dječaka – pioniri, kadeti i juniori.

Djevojčice do 14 godina okupila je selektorka Lidija Bečanović, a u radu joj je pomagala Ivana Vujošević.

Na treninzima je radilo 15 mladih košarkašica iz više crnogorskih klubova.

Selektor pionira Bojan Bakić okupio je 15 igrača, a u radu su mu pomagali treneri Ivana Vujović i Đorđije Božović.

Sa kadetima su radili selektor Demir Kalić i trener Stefan Miličković, a sa juniorima novi selektor Marko Sekulić i njegovi saradnici Nikola Žižić i Lazar Mašanović.

"Svaki dan korišćen je maksimalno, a treninzi su se odvijali u dvorani Topolica, kao i u salama OŠ "Anto Đedović" i Gimnazije "Niko Rolović". To okupljanje nastavak je kampova od sredine januara, koji su korisni za sve potencijalne reprezentativce, ali i za selektore da na djelu vide trenutnu formu svih igrača", piše u saopštenju Košarkaškog saveza.

Navodi se da su tokom trajanja kampa, shodno nedavno potpisanom sporazumu o saradnji između Košarkaškog saveza i Sports performance laba, obavljena testiranja svih igrača.

"Testovi imaju posebnu ulogu, jer se prati motoričke sposobnosti igrača, ali i nastoji da poboljšaju svoje performance", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније