Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

23. 02. 2024. 22:16 >> 22:19
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA EP

Srbija slavila protiv Finske

Košarkaši Srbije savladali su na domaćem terenu Finsku 77:61, u okviru prve runde kvalifikacija za Eurobasket 2025. godine.

"Orlovi" se nalaze u grupi G, a pored Finske, tu su još Gruzija i Danska.

Srbija se mučila u prvom poluvremenu, ali je dodala "gas" u drugom i ubjedljivo savladala Finsku. Najviše su bili zaslužni Luka Mitrović i Aleksa Avramović.

Najraspoloženiji je bio Mitrović, kojem je falio skok za dabl-dabl, završio je meč sa 19 poena i devet skokova, pratio ga je Avramović sa 18 poena. Bili su jedini dvocifreni, pratio ih je Filip Petrušev sa osam poena, šest skokova i pet asistencija, a po sedam su imali Dušan Beslać, Dejan Davidovac i Vanja Marinković.

Kod Finske po 10 su imali Mikael Jantunen, Edon Mahuni i Elias Valtonen.

Srbiju u ponedjeljak, 26. februara očekuje duel sa Gruzijom u Tbilisiju od 18 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније