Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

11. 12. 2023. 16:26 >> 16:26

EVROKUP

Vilijams: Dobra odbrana recept za pobjedu nad Turk Telekomom

Košarkaši Budućnost Volija u srijedu dočekuju Turk Telekom, u 11. kolu Evrokupa. Centar "plavih" Džakori Vilijams kazao je da je recept za pobjedu dobra odbrana.

Turski tim je u Ankari slavio nakon neizvjesne završice 79:77, a u Podgoricu stiže sa skorom 2-8. Na drugoj strani naš šampion ima učinak 4-6.

"Svakako nas očekuje teška utakmica, u prvom duelu su nas savladali u neizvjesnoj završnici. Imaju veoma talentovan tim, kao i mnogo mogućnosti u napadu - tako da ćemo morati da se fokusiramo na našu odbranu", istakao je Vilijams.

Budućnost je za sedam dana upisala tri pobjede, dvije na evropskoj sceni, te jednu u ABA ligi.

"Očigledno je da se sada osjećamo prilično dobro nakon tri pobjede koje su nam bile veoma važne da uđemo u ritam", naglasio je Vilijams.

Imao je i poruku za navijače...

"Volio bi da dođu i da nas podrže, jer nas očekuje velika utakmica kako bismo napravili naredni korak ka drugoj fazi Evrokupa", zaključio je Vilijams.

Meč u "Morači" počinje u 19 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније