Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

29. 11. 2023. 22:21 >> 22:22

NAKON DOLASKA U BUDUĆNOST

Ferelov agent: Rečeno nam je da nijedan naš igrač neće igrati u Partizanu

Čelnici Budućnosti danas su doveli veliko pojačanje, pošto je u "plavi" tabor stigao Amerikana Jogi Ferel, koji je prethodnih dana bio blizu prelaska u Partizan. Njegov agent, Servand Taheda, kazao je da se Ferel odlučio zbog dužine ugovora da dođe u Podgoricu.

"Moj partner je rekao (sportskom direktoru Partizana) Zoranu Saviću da će Ferel biti dostupan i pet dana kasnije sam pitao šta se desilo sa Partizanom. Nije dobio odgovor, niti ponudu, iako smo im saopštili kako je Jogi u procesu i da radim na otkupu ugovora. Sljedećeg dana sam se čuo sa Zoranom i pitao: 'Da li ste zainteresovani za Jogija?' Odgovorio je potvrdno, a na moje pitanje na kom nivou, uzvratio je da mora da razgovara sa trenerom. Sjutra je izašao sa ponudom na dva mjeseca, uz opciju da ostane do kraja sezone", kazao je Taheda za Meridian sport.

Kaže da je Ferelova želja bio Partizan, zbog igranja u Evroligi.

“Dobili smo odgovor da Partizan ne može da izdvoji više para. Pričao sam nakon toga sa Jogijem koji je htio u Partizan, želio je da igra Evroligu. Svidjela mu se ideja da dođe u Beograd, ali smatrao je ponuda nije pokazao da je dovoljno cijenjen. Znaju ko je, igrao je dvije godine u ABA ligi, bio je veoma dobar”, kazao je Taheda.

Budućnost je na kraju bila konkretnija. Taheda kaže da je nakon toga dobio poruku da više nijedan igreč kojeg zastupa njegova agencija neće igrati u Partizanu.

"Partizan je imao sedam dana da izjednači ponudu. Ako zaista želiš igrača, onda to i uradiš, garantuješ cijelu godinu, a oni to nisu uradili. Jogi se tada odlučio za Budućnost. Kada sam to javio, poručeno je meni i mom partneru da nijedan naš igrač više nikada neće sarđivati sa Partizanom“, kazao je Taheda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније