Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

03. 10. 2023. 11:01 >> 11:03

EVROKUP

Budućnost sa Lietkabelisom, Mijović: Želimo pobjedu na domaćem terenu

Košarkaši Budućnosti Volija sjutra počinju takmičenje u Evrokupu, prvi rival u dvorani "Morača" biće litvanski Lietkabelis.

Trener ekipe iz Podgorice, Petar Mijović svjestan je kvaliteta rivala.

“Kao što je bilo pred početak ABA lige tako i sada jako važna utakmica na otvaranju Evrokupa protiv ekipe koja je jako iskusna u ovom takmičenju. Ekipa koja je u poslednjih par sezona napravila izuzetno dobre rezultate, prilično izmijenjen tim u odnosu na prošlu sezonu sa otprilike istom idejom, dosta šuteva za tri poena, sa dosta ranih udara. Mislim da će biti potrebna energija i čvrstina koja je prikazana u većem dijelu meča sa Zadrom, da pokušamo da iz pritiska i agresije na njihove spoljne igrače pokušamo da ih odvojimo od untrašnje linije, posebno od glavnog igrača na poziciji četiri – Orelika”, istakao je Mijović.

Mijović želi da ekipa pobjedom otvori takmičenje u Evropi i vjeruje da to može i da uradi pred domaćim navijačima.

“Sigurno nas čeka težak posao, uvijek je psihološko breme favorita prisutno i nije lako da se pregrmi, ali u suštini vjerujem u kvalitet koji imamo, na način na koji radimo, u dobrom raspoloženju nakon ubjedljive pobjede protiv Zadra ih čekamo i očekujemo da pobjedom krenemo u takmičenje u Evrokupu”, dodao je Mijović.

Meč Budućnost Voli - Lietkabelis biće odigran sjutra od 19 sati u dvorani “Morača”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније