Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш.

28. 09. 2023. 12:12 >> 12:13

TRENER SC DERBIJA

Žakelj: Zaboraviti osvajanje Superkupa, ABA liga je najbitnija

SC Derbi započeće novu sezonu u ABA ligi utakmicom protiv Splita, meč je zakazan za petak od 18 časova.

Studenti su imali odličnu uvertiru pred novu sezonu, kada su sjajnim partijama došli do trofeja ABA Superkupa.

Redom su padale ekipe FMP-a, Budućnosti i na kraju Partizana u finalu.

“Čeka nas početak sezone nakon odličnog pripremnog perioda u avgustu i septembru. Osvajanje Superkupa moramo da zaboravimo, da ostane iza nas. Moramo da se fokusiramo na ono što je za nas bitinije – ABA liga“, izjavio je Žakelj.

SC Derbi do sada nije imao problema u duelima sa Splitom, upisane su maksimalne četiri pobjede.

“Sastavili su sasvim solidan tim, sa dobrim trenerom i sigurno da imaju svoje ambicije. Mi moramo da se bavimo našim igrama, našim problemima i dobrim stvarima, da pokušamo da budemo još bolji. Važno je održati fokus i energiju kao u prethodnom periodu i uz takav pristup možemo da igramo protiv svakoga“, smatra slovenački stručnjak.

Bek Studenata Mateo Drežnjak smatra da se treba ponoviti izdanje iz Superkupa.

“Split je promijenio ekipu, imaju novog trenera i dosta novih igrača. Na nama je da ponovimo, koliko možemo, izdanje iz Superkupa. Da igramo jako i opušteno“, rekao je Drežnjak i dodao:

“Vjerovatno se sad od nas očekuje da slavimo u ovakvim mečevima i sami to želimo, ali sigurno neće biti lako već u prvom kolu. Da bi došli do cilja moramo odigrati dobro u odbrani, agresivno, sa što više trčanja“ zaključio je bek SC Derbija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније