Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г. [ Beta ]

04. 09. 2023. 09:48 >> 09:48

ZBOG KOMPLIKACIJA

Boriši Simaniću odstranjen bubreg

Košarkaški reprezentativac Srbije, Boriša Simanić, podvrgnut je u Manili hitnoj operaciji i odstranjen mu je bubreg, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kako je navedeno, operacija je obavljena u nedjelju zbog komplikacija nastalih tokom postoperativnog oporavka nakon prve operacije, obavljene u noći između 30. i 31. avgusta.

"Zbog pojave komplikacija na povrijeđenom bubregu nastalih u postoperativnom toku, Boriša Simanić je ponovo operisan 3. septembra. Zbog promjena u vitalnosti tkiva bubrega, operativnim zahvatom je morao da bude uklonjen cio bubreg. Očekujemo i želimo da poslije ovog operativnog zahvata, postoperativni tok protekne uredno", naveo je doktor reprezentacije Dragan Radovanović u saopštenju Saveza.

Simanić je povrijeđen 30. avgusta tokom utakmice protiv Južnog Sudana u trećem kolu Svjetskog prvenstva, kada ga je pod košem, laktom u predjelu bubrega, udario Nuni Omot.

Omot se izvinio i rekao da nije namjeravao da povrijedi Simanića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније