Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V. [ Beta ]

20. 07. 2022. 17:18   >>  17:16

IZ MEGE

Simanić u Saragosi

Dosadašnji košarkaš Mege Boriša Simanić potpisao je ugovor sa Saragosom, saopštio je danas beogradski klub.

Simanić je u Megu došao uoči početka Superlige prošle godine, nakon što je prethodno sedam godina igrao za Crvenu zvezdu i FMP.

"Bilo mi je veliko zadovoljstvo što sam ovih godinu i nešto dana bio dio Mege. Radili smo vrijedno i uz pomoć mojih saigrača, stručnog štaba i uprave kluba, uspio sam da vratim samopouzdanje na terenu i da napredujem igrački i na tome bih svima želio da zahvalim. Odlična sezona je iza nas, siguran sam da će Mega nastaviti da ide u pravom smjeru, a za klub će me uvek vezati samo lijepa sjećanja", rekao je Simanić za klupski sajt.

Simanić je prošle sezone u ABA ligi u prosjeku postizao 12,8 poena uz 4,3 skoka po utakmici, dok je u Superligi imao 14,3 poena i 5,2 skoka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније