Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

10. 06. 2023. 11:55 >> 11:57

NADAJU SE ČUDU

Spolstra: Razmišljamo kako da pobijedimo u Denveru i vratimo seriju u Majami

Košarkaši Denvera savladali su Majami pred njegovom publikom i poveli 3:1 u finalnoj seriji.

Erik Spolstra, trener Majamija, kaže da ih zanima samo kako da pobijede i vrate seriju u Majami.

"Svi već u svlačionici pričaju samo o jednoj stvari, rekao sam im poslije ovakve utakmice ne bi trebalo da spavaju i ne vjerujem da će iko spavati. Uvijek smo išli težim putem ove sezone i očigledno da ćemo morati i sada. Samo jedna stvar nas zanima, kako ovu seriju da vratimo u Majami. Imamo takmičare, momke koji vole da se nadmeću, samo razmišljamo kako da pobijedimo u Denveru i vratimo seriju u Majami", rekao je Erik Spolstra.

Spolstra je uradio i kraću analizu meča.

"Kada god bismo prišli na osam ili šest razlike, oni bi odgovorili serijom i to je bilo frustrirajuće. Na kraju je Brus Braun pogodio nekoliko bitnih šuteva umjesto Marija i uspjeli su da pobjede... Njihove brze ruke, povratne lopte Jokića, naša loša komunikacija i izgubljene lopte, a uz to smo promašili nekoliko šuteva u bitnim momentima koje smo mogli da pogodimo. Kombinacija svega dovela nas je do poraza, ali moraću da ponovo odledam utakmicu", rekao je trener Majamija.

Četvrta utakmica igraće se u noći između ponedjeljka i utorka u 02:30h

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније