Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

04. 05. 2023. 17:03 >> 17:16

NAKON NAPADA

Supruga Šveda: Leži i ne pomjera se, ima ozbiljnu dijagnozu

Aleksej Šved, igrač CSKA, pretučen je prije nekoliko dana ispred jednog restorana u Moskvi. Prema tvrdnjama njegove supruge Anastasije, stanje uopšte nije bezazleno.

Kako prenose ruski mediji tuči je prethodio verbalni sukob Šveda i nekoliko momaka iz restorana. Šved je u tom napadu doživio ozbiljne povrede, naročito u predjelu glave.

Iz policije još nema zvaniče potvrde ko je napao ruskog košarkaša ali se sumnja na navijače moskovskog kluba.

Supruga Šveda za tamošnje medije rekla je da se radi o ozbiljnoj dijagnozi i da mora na snimanje glave.

"Moj muž je u takvom stanju da je potrebno da ponovo prolazi snimanje glave u narednih 10 do 14 dana. Ima otok. Leži i ne pomjera se, ima kragnu oko vrata. U mozgu postoji vazduh, koji takođe nije izašao. To je ozbiljna dijagnoza. To je samo dio onoga što je opasno. Aleksej sada nije na intenzivnoj njezi, ali je u bolnici, , rekla je Anastasija .

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније