Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

25. 09. 2024. 14:40 >> 14:41
Čitaj mi:

"OD ZMAJA DO OČAJA"

Pjanić prije dvije godine odbio da igra protiv Rusije, sad potpisao za CSKA

Bivši reprezentativac BiH, Miralem Pjanić (34), sinoć je sletio u Moskvu gdje će danas potpisati za CSKA.

To je naljutilo medije u BiH, a najoriginalniji je bio portal "Slobodna Bosna", koji je taj njegov potez naslovio "Od zmaja do očaja".

Naime, Pjanić je bio jedan od igrača koji je prije dvije godine odbio da "zmajevi" igraju prijateljski meč sa Rusijom.

"Zvao me je sportski direktor reprezenzacije Zvjezdan Misimović i rekao mi da postoji mogućnost da se odigra utakmica sa Rusijom. Rekao sam mu da u ovom trenutku nema nikakvog smisla igrati sa njima, jer ih je FIFA isključila, jer ih je UEFA isključila. Zašto baš mi? Zašto ne neka druga reprezentacija? Cijeli svijet na neki način ispašta zbog tog rata, zašto mi moramo biti prvi koji će sa njima igrati prijateljsku utakmicu? Ta utakmica nema nikakvu pozitivnu stranu, ni za nas, a i u svijetu bi to jako negativno odjeknulo. Lično nemam ništa protiv ruskih fudbalera, ali ako su bukvalno svi odlučili da neće igrati sa Rusijom, i mi moramo biti solidarni i odbiti. Ja jednostavno ne mogu igrati takav meč", rekao je tada Pjanić.

Sada je sletio u Moskvu i na aerodromu pozirao sa šalom ruskog velikana, koji vodi srpski stručnjak i bivši trener Partizana, Marko Nikolić.

Potpisao je ugovor na godinu plus godinu, a po sezoni će zarađivati milion eura.

Pjanić od ljeta nema klub, nakon što mu je istekao ugovor sa Al-Šardžom iz UAE.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније