Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р. [ Beta ]

26. 03. 2023. 22:15   >>  22:15

NBA LIGA

Šarlot pobijedio Dalas, Dončić 40 poena

Košarkaši Šarlota pobijedili su Dalas sa 110:104 i nanijeli mu drugi poraz u posljednja tri dana u međusobnim duelima u NBA ligi.

Šarlot su predvodili Gordon Hejvord sa 22 poena, šest skokova i četiri asistencije i Pi Džej Vašington sa 21 poenom i 12 skokova. Mark Vilijams pobjedi je doprinio sa 15 poena i 16 skokova, a Denis Smit sa 14 poena i šest asistencija.

Šarlot nema šanse za plasman u plej-of, a Dalas je sada ugrozio šanse pošto je 11. sa 36 pobjeda i 39 poraza, pošto Oklahoma na posljednjem 10. mjestu koje vodi u plej-of ima 36/38.

U ekipi Dalasa najefikasniji je bio Luka Dončić sa 40 poena, a imao je i 12 skokova, osam asistencija, dvije ukradene lopte i dve blokade. On je u trećoj četvrtini dobio 16. tehničku grešku u sezoni, što znači da će propustiti predstojeću utakmicu protiv Indijane, u ponedjeljak, osim ako liga ne poništi tu tehničku.

Slovenački košarkaš je treći po broju tehničkih ove sezone, iza Dilona Bruksa iz Memfisa koji ima 18 i Treja Janga iz Atlante sa 17.
Kajri Irving postigao je 18 poena za Dalas, Tim Hardavej 15, a Maksi Kleber 14 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније