Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

10. 02. 2023. 11:41 >> 11:35

ABA

Žakelj: Da odigramo pametno, timski na energetskom maksimumu

SC Derbi dočekuje Megu u 19. kolu ABA lige u nadi za što bolje pozicioniranje pred plejof seriju.

Trener popularnih "Studenata" je kazao da očekuje svoje momke na energetskom maksimumu.

"Dolazi nam tim Mege koji je u dobrom ritmu, igraju sa velikom količinom energije i samopouzdanja. Prije svega se radi o mladom timu sa brzom i agresivnom igrom i moraćemo da odgovorimo pametno, da odigramo timski i da smo energetski na našem maksimumu," rekao je Žakelj.

Da je Mega u dobroj seriji, svjestan je i Loren Džekson, plej Derbija.

"Čeka nas izuzetno težak meč protiv mlade i kvalitetne ekipe Mege koja je u poslednjih pet mečeva slavila čak četiri puta i imaju samo poraz od evroligaškog Partizana. Sigurno je da će traziti svoju šansu da nastave dobar niz i slave i u Podgorici. I mi se nalazimo u odličnom ritmu, prije svega napad funkcioniše odlično. Energiju i fokus koje su nas krasile na prethodnim utakmicama moramo 'donijeti' na meč sa Megom i nadati se novoj pobjedi, u koju vjerujemo."

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније