Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

27. 12. 2022. 13:10 >> 13:19

TRENER STUDENATA PRED IGOKEU

Žakelj: Moramo da reagujemo nakon nekoliko loših utakmica

Ekipa Studenstkog centra dočekuje Igokeu u posljednjem meču prvog djela AdmiralBet ABA lige.

Trener "Studenata" Andrej Žakalje kazao je da njegov klub očekuju

Meč će da se igra u srijedu, od 19 časova, a iz kluba su najavili prodaju karata od 12 časova do početka meča.

"U goste nam dolazi veoma dobar tim Igokee koji je namučio Partizan i koji svoj kvalitet pokazuje i u Fiba Ligi Šampiona. Već nekoliko godina su u samom vrhu ABA lige i sigurno da su težak protivnik. Nakon nekoliko loših utakmica moramo da reagujemo i da uradimo sve kako bi ovu utakmicu dobili", rekao je Andrej Žakelj.

Američki plej Loren Džekson je dodao da SC Derbi mora da zaustavi skok i šuz ta dva poena Igokee.

"Igokea je dobra ekipa koja ima dosta iskustva i veoma su kvalitetni na spoljnim pozicijama. Vjerujem da kao tim moramo da pratimo plan koji dogovorimo i da odigramo na svom maksimumu kako bi došli do pobjede. Jedna su od boljih skakačkih ekipa i ekipa koja najviše uzima šuteva za dva poena. Moraćemo da zaustavimo segmente gdje su najjači i da uvedemo utakmicu u naš ritam jer samo tako možemo prekinuti niz poraza", kazao je Džekson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније