Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

20. 04. 2024. 12:44 >> 12:43
Čitaj mi:

DRUGI MEČ ČETVRTFINALA

Drobnjak: Energija, želja i fokus moraju da budu na nivou za pobjedu nad Zvezdom

Košarkaši SC Derbija u ponedjeljak dočekuju Crvenu zvezdu u drugom meču četvrtfinala ABA lige. Plejmejker "studenata" Igor Drobnjak kazao je da ukoliko ponove energiju, želju i fokus iz prvog okršaja u Beogradu, mogu da ugroze favorita.

Tim Dejana Jakare je u prvom meču stao na korak od senzacije, pošto je prokockao plus 18. Zvezda je na kraju preokrenula i slavila 83:81.

"Zamalo smo slavili i napravili veliko iznenađenje. Ta pobjeda bi nam mnogo značila. Bili smo veoma blizu, tokom svih 40 minuta smo bili na visokom nivou, i ofanzivno i defanzivno. Na kraju je presudio manjak iskustva i neke odluke koje smo pametnije morali da donesemo", rekao je Drobnjak.

Crnogorski reprezentativac smatra da i greške moraju da svedu na minimum.

"Potrudićemo se da energiju, želju i fokus prebacimo na drugu utakmicu. I da greške koje smo pravili u finišu, u četvrtoj četvrtini ispravimo i ne dozvolimo da se dešavaju", poručio je Drobnjak.

Utakmica u "Morači" u ponedjeljak počinje u 18.30 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније