Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V. [ Beta ]

02. 08. 2022. 17:44 >> 17:41

OSTAJE KOD RADONJIĆA

Bohoridis još godinu dana u Panatinaikosu

Košarkaš Panatinaikosa Lefteris Bohoridis produžio je danas ugovor sa tim klubom na još godinu danas.

Bohoridis je prošle sezone u dresu "zelenih" odigrao 19 utakmica u Evroligi i prosječno je bilježio 2,1 poen, jedan skok i 1,3 asistencije.

U najjačem evropskom takmičenju je tokom pet sezona odigrao ukupno 74 utakmice i u prosjeku je bilježio tri poena, 1,2 skoka i 1,5 asistencija.

Ovaj 28-godišnji grčki košarkaš je profesionalnu karijeru počeo u Arisu, da bi dres Panatinaikosa prvi put nosio od 2014. do 2017. godine. Potom se vratio u Aris gde je ostao do 2020. godine kada se ponovo preselio u redove "zelenih".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније