Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V. [ BETA ]

13. 07. 2022. 22:21 >> 22:18

IZ MAKABIJA

Džejms Naneli novo pojačanje Partizana

Doskorašnji košarkaš Makabija iz Tel Aviva Džejms Naneli treće je pojačanje Partizana ovog ljeta, saopštili su večeraš crno-bijeli.

Naneli je u prošloj sezoni odigrao 32 utakmice u Evroligi u dresu Makabija. Tokom ligaškog dela, novi košarkaš crno-bijelih je na 29 utakmica imao 14,1 poen po meču, dok je u tri utakmice plej-ofa prosječno postizao 11 poena.

Osim za Makabi, Džejms Naneli je u Evropi igrao za Fenerbahče gdje je sarađivao sa Željkom Obradovićem, Milano, Avelino, Makabi Ašod, Estudijantes i Kavalu, dok je u Kini nastupao za Šangaj Šarks.

Novi košarkaš Partizana rođen je 14. jula 1990. godine u Kaliforniji, a pored iskustva u Evropi i Aziji, iza sebe ima i iskustvo igranja u NBA ligi.

Naneli je u nekoliko navrata igrao u najjačoj ligi na svetu, a branio je boje Atlante, Filadelfije, Hjustona, Minesote i Nju Orleansa. Ovaj krilni košarkaš diplomirao je 2012. godine na Univerzitetu Santa Barbara.

Pre Nanelija, redove crno-belih pojačali su Danilo Anđušić i Dante Egzum.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније