Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

27. 06. 2022. 18:11 >> 18:09
3

ABA LIGA

Čudna ponuda Zvezde: Radonjiću ugovor i rok od tri dana da odluči

Crnogorski košarkaški trener, Dejan Radonjić, dobio je zvanićno od Crvene zvezde ponudu za novi ugovor, uz rok u kojem mora da odgovori.

Čudna objava aktuelnog prvaka ABA lige, u kojem se naznačava da Radonjić ima rok do kraja mjeseca da odgovori na ponudu kluba.

"Ponuda je rezultat intenzivnih razgovora koje smo vodili tokom sezone, a posebno nakon završetka Superlige Srbije i radi se o dvogodišnjem nastavku saradnje. Krajnji rok za konačan odgovor Dejana Radonjića na upućenu ponudu očekujemo do 30. juna", navodi se u današnjem saopštenju Zvezde.

Ovakav slijed događaja uslijedio je nakon što su pojedini beogradski mediji prenijeli informaciju da Radonjić ima ponudu od Panatinaokosa, kao i da su pregovori u poodmakloj fazi.

U Zvezdi je uslijedio pravi egzodus košarkaša.

Dejan Davidiovac je juče postao novi član moskovskog CSKA, Nejt Volters je naputio klub odmah po završetku ABA lige, Ostin Holins je pojačao Makabi iz Tel Aviva, klub su napustili i Mark Cirbes i Aron Vajt.

Najbolji košarkaš Nikola Kalinić ima ponude Fenerbahčea i Barselone.

Kako javljaju pojedini mediji, Radonjiću nije bio problem ugovor, niti visina plate, koliko garancije da će imati konkurentan tim.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније