Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

24. 06. 2020. 13:47 >> 13:51

OSTAJE U PODMOSKOVLJU

Šved još tri sezone u Himkiju

Najbolji ruski košarkaš Aleksej Šved i naredne tri godine bit će stanovnik Podmoskovlja.

Sjajnom ruskom košarkašu je nedavno istekao ugovor s Himkijem a on i njegov manadžer su najavljivali da će osluškivati ponude i da je vrlo moguće da košarkaš napusti ruski klub.

Interesanata je bilo, ali čini se da je Himki našao način da zadrži ovog fantastičnog strijelca u svojim redovima. Švedov ugovor je iznosio oko 4 miliona eura po sezoni što ga je do dolaska Nikole Mirotića u Barselonu činilo najskupljim košarkašem Starog kontinenta.

Šved će u Himkiju ostati i naredne tri sezone a pretpostavlja se da ni ovaj ugovor sigurno nije ispod te brojke. Štaviše, vjerovatno da su Rusi pojačali plaću svom najboljem igraču.

Šved je u Himkiju od 2015. godine, bio je kao košarkaš ovog kluba i najbolji strijelac i najkorisniji igrač Evrokupa (2017), ali i najbolji strijelac Evrolige (2018), kao i MVP VTB lige (2017).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније