Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 03. 2015. 21:52   >>  21:46 1

ODIGRAO SAMO DVA MEČA

Delibašić već napušta Sutjesku?

Bivši crnogorski reprezentativac Andrija Delibašić bio je najveće ime zimskog prelaznog roka u crnogorskom fudbalu, ali bi mogao nakon samo mjesec da napusti Sutjesku.

Najveće pojačanje aktuelnog crnogorskog šampiona, odigrao samo dva meča po povratku u crnogorsku ligu, a kako javlja portal cg-fudbal, nezadovoljan je aktuelnim stanjem u klubu i našem fudbalu odlučio je da napusti Sutjesku.

U Sutjesci su očekivali da 33-godišnji Delibašić bude kapitalno pojačanje u odbrani titule, ali najvjerovatnije neće više biti član kluba u kojem ponikao.

On je sa 14 godina napustio Sutjesku, a od 1999. reputaciju je gradio u beogradskom Partizanu. "Crno-bijeli" dres je zamijenio dresom Majorke, a potom je bio član Benfike, Brage, grčkog AEK-a, portugalskog Beira-Mara i Real Sosijedada.

U Španiji je nastupao i za Herkulesu i Rajo Valjekano, da bi protekle godine igrao na Tajlandu u Ratčaburiju.

Za reprezentaciju Crne Gore je od 2009. upisao 20 nastupa i postigao šest golova, a najviše će se pamtiti onaj izjednačujući protiv Engleske pod Goricom u posljednjim trenucima utakmice, koji nas je odveo u baraž za EURO 2012.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније