Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 10. 2024. 15:02 >> 15:02
Čitaj mi:

Tako to rade velikani

Gospodski potez Real Madrida: Odajemo priznanje i divljenje Inijesti

Jedan od najboljih španskih fudbalera svih vremena, Andres Inijesta juče je obavijestio javnost da prekida svoju igračku karijeru.

Kolika je veličina igračka Don Andreasa, najbolje se oslikava u tome što sena vijest o njegovoj penziji javio i Real Madrid.

Inijesta je čak 16 godina nosio dres Barselone, Realovog najvećeg protivnika, ali to nije smetalo "kraljevskom klubu" da pokaže svoju veličinu i oda priznanje fudbaleru.

„Real Madrid, njegov predsednik i uprava kluba žele da odaju priznanje i divljenje jednoj od najvećih legendi španskog i svjetskog fudbala. Andres Inijesta je obogatio sport svojom igrom i vrijednostima, uz sve trofeje koje je osvojio tokom karijere. Njegov čuveni gol u finalu Svjetskog prvenstva 2010. zauvek će ostati u sjećanju svakog španskog navijača. Real Madrid želi njemu i njegovoj porodici sve u novom poglavlju u životu", stoji u objavi kluba iz Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније